Θησέας

Πρόκριση στο F4 για τους άνδρες, παρά την ήττα στο Ναύπλιο

    Την πρόκριση στο final four Πελοποννήσου κατάφεραν να πάρουν οι άνδρες του Θησέα, παρά την ήττα που γνώρισαν στο Ναύπλιο, από τον Οίακα με 3-2. Η πρόκριση είναι και το μόνο που κρατούν οι παίκτες του Θησέα από την αναμέτρηση, καθώς έχοντας μείνει στο 3-0 του πρώτου αγώνα, μπήκαν νωχελικά δίνοντας δικαίωμα στους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

    Η ομάδα του Ναυπλίου είχε καλύτερα ξεκινήματα στα σετ, καταφέρνοντας να βάλει δύσκολα στους παίκτες του Γιώργου Νικολακόπουλου. Ο Θησέας κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 22-25, όμως τα επόμενα δύο άνηκαν στους γηπεδούχους, οι οποίοι τα κατέκτησαν με 25-21 και 25-22. Στο τέταρτο σετ, ο Θησέας, αν και βρέθηκε πίσω με 11-3, κατάφερε να περάσει μπροστά και να φτάσει στο 21-25, στέλνοντας το ματς στο tie-break. Εκεί ο Θησέας προηγήθηκε με 3-1, όμως οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τον έλεγχο φτάνοντας στο match point με 14-12 και παρά την ισοφάριση από τον Θησέα σε 14-14, κατάφεραν να φτάσουν στο 18-16 και στη νίκη.

    Για τον Θησέα αγωνίστηκαν οι: Α. Γεωργακόπουλος, Π. Τσεκίνης, Δ. Στυλιανέσης, Κ. Τσιμπούκης, Ν. Ζίου, Α. Αλεξόπουλος, Κ. Κωνσταντόπουλος (λ), Φ. Δεπούντης, Γ. Όψιμος, Θ. Βουτσιλάς, Δ. Μυλωνίδης.men 2017 2018b

Επόμενοι Αγώνες


Δεν υπάρχουν επόμενοι προγραμματσμένοι αγώνες