Θησέας

Νίκη για τις γυναίκες, 3-1 τη Ναύπακτο

    Με το δεξί ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος για την γυναικεία ομάδα του Θησέα, καθώς κατάφερε σε εντός έδρας παιχνίδι να κερδίσει τη Ναύπακτο με 3-1. Στο πρώτο σετ με καθαρό μυαλό και καλό σέρβις, ο Θησέας πήρε μετά τα μέσα του σετ μια διαφορά 3-4 πόντων και κατάφερε να το πάρει με 25-21. Στο δεύτερο σετ είχαμε εναλλαγές στο σκορ με την ομάδα της Ναυπάκτου να φτάνει πρώτη στο set-ballμε 24-22. Με τρείς συνεχόμενους πόντους, ο Θησέας προσπέρασε στο σκορ, όμως κάποιες λάθος επιθετικές επιλογές έφεραν την απώλεια του σετ με 27-25.

    Στη συνέχεια μπήκε δυναμικά η γυναικεία ομάδα του Θησέα και κατάφερε να πάρει εύκολα το τρίτο σετ με 25-16. Η αρχή του τέταρτου σετ βρήκε την Ναύπακτο να προηγείται με 7-2, όμως γρήγορα ο Θησέας ανέκαμψε και κατάφερε να πάρει το σετ με 25-20.

    Αγωνίστηκαν οι: Αλεξάνδρα Γιανακουλοπούλου, Μαριαλένα Χατζηβασιλείου, Αλεξάνδρα Μούχα, Αθηνά Σαββοπούλου, Ροντίκα Μορόι, Ευτυχία Αναστασοπούλου, Κυριακή Μούχα, Γεωργία Ιωάννου, Ειρήνη Πυργά, Γεωργία Κασπίρη, Νεκταρία Γιαννακοπούλου, Ανδριάννα Σταματοπούλου, Δήμητρα Κερραμυδά, Εβίνα Μητροπούλου.women 2017 2018

Επόμενοι Αγώνες


Δεν υπάρχουν επόμενοι προγραμματσμένοι αγώνες