Θησέας

Νέα νίκη για τις γυναίκες, 0-3 το Ληξούρι

    Άλλη μια νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Θησέα, καθώς κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας την αξιόμαχη ομάδα του Ληξουρίου. Στο πρώτο σετ ο Θησέας κατάφερε με καλό σέρβις να πάρει διαφορά και να κερδίσει εύκολα με 25-12. Στο δεύτερο σετ αν και προηγήθηκε με 6-7 πόντους, η γηπεδούχος ομάδα δεν τα παράτησε και με περίσσιο πάθος έφτασε στην ισοφάριση 22-22. Με σωστές επιθετικές επιλογές οι γυναίκες του Θησέα κατάφεραν να τελειώσουν το σετ με 25-22. Στο τρίτο σετ πήρε από την αρχή διαφορά ο Θησέας, με τις ληξουριώτισες να μάχονται για να μειώσουν την διαφορά, αλλά τελικά η πατρινή ομάδα πήρε το σετ με 25-18.

    Η διοίκηση του Θησέα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου για την θερμή και άψογη φιλοξενία. Το βόλεϊ σαν άθλημα έχει ανάγκη την περιφέρεια και ο Θησέας σαν ομάδα θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να στηριχτούν ανάλογες προσπάθειες, όπως αυτή της ομάδας του Ληξουρίου, εκεί που ο αγώνας αντιμετωπίζεται σαν γιορτή από την τοπική κοινωνία, εκεί που τα ντόπια παιδιά διψούν για αθλητισμό.

    Αγωνίστηκαν οι: Αλεξάνδρα Γιανακουλοπούλου, Μαριαλένα Χατζηβασιλείου, Αλεξάνδρα Μούχα, Αθηνά Σαββοπούλου, Ροντίκα Μορόι, Ευτυχία Αναστασοπούλου, Μαίρη Στρατινάκη, Κυριακή Μούχα, Γεωργία Ιωάννου, Ειρήνη Πυργά, Γεωργία Κασπίρη, Νεκταρία Γιαννακοπούλου, Δήμητρα Κερραμυδά, Εβίνα Μητροπούλου.women 2017 2018

Επόμενοι Αγώνες


Δεν υπάρχουν επόμενοι προγραμματσμένοι αγώνες